Advokat Sorø

Søger du en advokat i Sorø?

Selv om telefon og email er opfundet, er det rart at have en advokat i Sorø, som du nemt og hurtigt kan mødes med. Ved at vælge en lokal advokat, sparer du en masse tid, hvis der skal holdes møder med advokaten.

Lotte Lindahl Andreasen etablerede sig i 2013 som advokat i Sorø, der også er hendes hjemby.  Du finder Lotte på Alléen 11 A, 1.sal. i Sorø, hvor der i øvrigt er glimrende parkeringsmuligheder.

Hvis du er gangbesværet, er der mulighed for hjemmebesøg på din adresse.

Hvornår er der brug for advokatbistand?

Det er ikke alle juridiske spørgsmål, som kræver en advokat. At nægte at betale en fartbøde er for eksempel næppe en situation, hvor det juridisk eller økonomisk er en god idé at benytte en advokat.

Men der er mange andre situationer som involverer en eller anden form for juridisk tvist, udfordring eller tilbud, hvor det direkte er skadeligt ikke at søge hjælp hos en advokat.

Solid juridisk bistand er ikke billigt, men kan i mange tilfælde hjælpe dig ud af indviklede situationer, såsom en dårlig skilsmisse eller et mistet job. Det kan endda i sidste ende spare dig for mange penge, da den rigtige rådgivning i rette tid kan forebygge juridiske tvister, som er uforholdsmæssigt dyre.

Ved ikke at have en advokat til at hjælpe en med juridiske problemer, er alternativet ofte dårlige aftaler, store økonomiske tab, erstatningskrav som ikke bliver indfriet, eller noget der er endnu værre.

Nedenfor kan du læse to gode grunde til, hvorfor og hvornår du bør søge hjælp hos en advokat.

  1. 1.       Loven er kompliceret

Hvis du starter din egen virksomhed, skriver kontrakt med en stor kunde, ligger i skilsmisse, har været ude for en personskade eller slås om børnene, er det godt at have en medspiller på holdet, som har fuldstændig styr på, hvordan tingene skal foregå.

  1. Advokater blander ikke personlige følelser ind i deres sager

Fordelen ved at bruge en erfaren advokat – også selvom du selv har sat dig ind i de relevante regler – er at advokater er trænet til at se sagerne fra et neutralt, juridisk synspunkt. Hvis du har en sag kørende – uanset temaet – vil det være næsten umuligt ikke at lade følelserne spille en rolle. En advokat kan se sagen udefra, og vil altid holde sig til fakta.

Lotte giver dig altid en ærlig vurdering og et juridisk svar, som ikke er dikteret af det svar, som du ønsker at høre.