Advokatfirma Sorø

Leder du efter et advokatfirma i Sorø?

Hvis du selv er bosiddende i Sorø eller omegn, har du næppe lyst til at køre rundt på hele Sjælland, hver gang du skal mødes med din advokat. Det giver mere mening at finde en lokal advokat, som hurtigt kan hjælpe, hvis der er brug for det.

Velkommen til

Mit navn er Lotte Lindahl Andreasen. Mit advokatfirma ligger centralt placeret i Sorø, nemlig på Alléen 11 A, 1.sal. Jeg bor i Sorø og er student fra Sorø Akademi.

Jeg har 10 års erfaring med et bredt område indenfor juraen.  Mine specialer er familieret og personskadeerstatning. Derudover kan jeg også hjælpe dig med sager, som har at gøre med ansættelsesret.

Nedenfor kan du læse nogle gode grunde til, at det kan betale sig, at have en advokat ved hånden.

Gode grunde til at overveje en advokat

  1. Du forebygger juridiske problemer

Selv hvis du, mens du læser dette, ikke står midt i et juridisk slagsmål, kan du bruge advokat. Hvis du er ejer, medejer eller lignende i en virksomhed, er det vigtigt at have det juridiske på plads, så der ikke senere opstår problemer. En advokat kan ved udfærdigelse af kontrakter eller ved gennemgang af eksisterende aftalegrundlag forebygge fremtidige juridiske tvister. Er sagen først startet og måske endda ved Retten, koster det både penge og kræfter. En advokat kan minimere risikoen for både juridiske slagsmål og løbske omkostninger.

 

En advokat – inden for det rette område – har styr på, hvad du skal skrive under på, og hvad du bør holde dig fra.

  1. Gratis advokathjælp?

Hvis du står med et juridisk problem, eller noget som senere hen kan blive til et problem, er det godt at læne dig op ad professionelle, som har stor erfaring med lignende sager. Mange advokater i dag tilbyder ofte en gratis telefonsamtale, hvor problemstillingen kan drøftes og hvor du kvit og frit kan fortælle advokaten om dine bekymringer. Hvis kemien er i orden og rådgivningen er kompetent, kan det blive starten på et og godt samarbejde.

Hvis du har spørgsmål, kan jeg hjælpe dig godt på vej med en uforpligtende drøftelse af dine juridiske problemer. Tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 70 13 12 03 eller på mail.