Handler, inkasso mv.

Hushandler

Jeg behandler naturligvis alle former for hushandler – herunder gennemgang af købsaftalen og handlens mange dokumenter.

For mig er det vigtigt, at man går ind i en hushandel med åbne øje og på et informeret grundlag. Ubehagelige, juridiske overraskelser skal i videst muligt omfang undgås.

Når jeg behandler en hushandel, har jeg kontakten med ejendomsmægler, køber og sælgers bank, mv. Vi holder et møde (eventuelt pr. telefon eller Teams), hvor vi gennemgår alle handlens dokumenter, så du har overblikket og kan træffe den endelige beslutning på et informeret grundlag.

Jeg sørger naturligvis for digital skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse mv. Hvis der er behov for det, gennemgår vi også kort den familiemæssige situation for at afdække behov for eksempelvis testamente mv.

Inkasso

Jeg har også stor erfaring med inkassosager. Har man kunder, der ikke får betalt regningen til tiden, kan det slide på likviditeten. Ofte hjælper det, at der kommer et inkassovarsel fra en advokat.

Hvis debitor fortsat ikke betaler, kan jeg hjælpe med at inddrive beløbet via Fogedretten.

Hos mig vil du altid få en realistisk vurdering af, om det kan betale sig at inddrive beløbet. Ofte er det sådan, at det økonomisk ikke kan betale sig at inddrive forholdsvis små beløb. På den anden side kan man som erhvervsdrivende ikke leve med rygtet om, at man som kunde blot kan undlade at betale sin regning.