Testamente, arveret og dødsboer

Undersøgelser viser, at mange danskere ville lave testamente, hvis de rent faktisk vidste, hvordan deres efterladte var stillet uden et testamente.

Vi ved alle, at vi bør have styr på arven efter os, men emnet er ikke det mest opløftende at beskæftige sig med.

Jeg har stor erfaring med at skrive testamenter. Jeg holder ofte foredrag og arv og testamente, og det er gået op for mig, hvor svært det kan være for folk, at tage hul på det lidt tunge emne. Men det er nødvendigt.

Hvis I er ugifte, skal I f.eks. vide, at man ikke arver hinanden, medmindre man har lavet testamente. Selv ægtefæller, der kun har børn med hinanden, kan have behov for at lave testamente.

Når man har sagt testamente, må man også nødvendigvis sige dødsbo.

Jeg hjælper i alle former for dødsboer. Jeg kan f.eks. hjælpe arvingerne, der skifter dødsboet privat, men jeg kan også indtræde som bobestyrer, hvis der skulle være behov for det. Du er meget velkommen til at ringe for en kort, uforpligtende drøftelse af dit behov for testamente eller hjælp til et dødsbo.