Lotte Lindahl Andreasen

Lotte Lindahl Andreasen er din lokale advokat i Sorø og omegn.

Med speciale i familieret og personskadeerstatning, er Lotte Lindahl Andreasen godt klædt på til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med ægteskab, separation og skilsmisse, adoption, børnebidrag, arveret, eller hvis du i forbindelse med en ulykke er kommet til skade, og derfor søger erstatning.

Lotte Lindahl Andreasen har også opbygget en masse erfaring inden for ansættelsesret. Hvis du har brug for information og hjælp angående opsigelsesvarsler, ansættelses- og opsigelsesvilkår, optjening til feriedage, overenskomst, løn under sygdom, tidsbegrænsede ansættelsesaftaler eller lignende områder, kan du få den hjælp du har brug for ved at ringe til 70 13 12 03.

CV

Lotte Lindahl Andreasen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og blev færdig i 2003.

Før jurastudiet tog Lotte sin studentereksamen på det flotte Sorø Akademi.

Det første job som jurist kom i 2003, da Lotte blev ansat som fuldmægtig i Statsamtet Frederiksborg.  Her afgjorde Lotte bl.a. samværssager og børnebidragssager. Hun har derfor stor erfaring indenfor disse områder, hvor hendes klienter nyder godt af, at Lotte har siddet på begge sider af bordet.

I 2005 blev Lotte ansat som advokatfuldmægtig hos advokat Søren Dybdahl Andersen i Slagelse.

I 2007 fortsatte Lotte advokatfuldmægtiguddannelsen og fortsatte efter endt uddannelse som advokat  hos Advodan i Holbæk.

Lottes seneste job var som advokat hos Partner Advokater – Ret & Råd A/S i Ringsted, som hun i juli 2013 forlod for at starte eget advokatkontor.

Lotte Lindahl Andreasen har længe haft en drøm om at få foden under eget bord, og at det skulle blive i hjembyen Sorø gør det bare endnu bedre.