Lotte Lindahl Andreasen

Din lokale advokat i Sorø og omegn

Med speciale i familieret og arveret er Lotte Lindahl Andreasen godt klædt på til at hjælpe dig, hvis du f.eks. har brug for hjælp i forbindelse med ægteskab, separation og skilsmisse, adoption, sag om samvær og eller bopæl eller børnebidrag.

Lotte Lindahl Andreasen har også opbygget en masse erfaring inden for arveretten og kan hjælpe i forbindelse med behandling af et dødsbo.

Derforuden kan Lotte Lindahl Andreasen hjælpe, hvis du skal købe ejendom – herunder gennemgang af handlens dokumententer, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Har du en virksomhed, kan Lotte Lindahl Andreasen også hjælpe med almindelig inkasso.

CV

Lotte Lindahl Andreasen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og blev færdig i 2003.

Før jurastudiet tog Lotte sin studentereksamen på det flotte Sorø Akademi.

Det første job som jurist kom i 2003, da Lotte blev ansat som fuldmægtig i Statsamtet Frederiksborg.  Her afgjorde Lotte bl.a. samværssager og børnebidragssager. Hun har derfor stor erfaring indenfor disse områder, hvor hendes klienter nyder godt af, at Lotte har siddet på begge sider af bordet.

I 2005 blev Lotte ansat som advokatfuldmægtig hos advokat Søren Dybdahl Andersen i Slagelse.

I 2007 fortsatte Lotte advokatfuldmægtiguddannelsen og fortsatte efter endt uddannelse som advokat  hos Advodan i Holbæk og senere hos Partner Advokater – Ret & Råd A/S i Ringsted.

I august 2013 åbnede dørene hos Advokat Lindahl Andreasen, og drømmen om at blive selvstændig advokat i hjembyen Sorø blev opfyldt.